Πόλο

Κατεβαίνει διαλυμένος ο Νηρέας

Με τα προβλήματα να συνεχίζονται, οι παίκτες του Νηρέα Λαμίας δείχνουν χαρακτήρα και θα κατέβουν στο πρωτάθλημα μέχρι το φινάλε. «Σεβόμαστε τους εαυτούς μας», δήλωσε ο Ζάχος Αναστασιάδης.

Την απόφασή τους να συνεχίσουν την παρουσία τους στην Α1 πόλο Ανδρών, παρά τα προβλήματα που «πνίγουν» τον σύλλογο, γνωστοποίησαν οι πολίστες του Νηρέα Λαμίας.

Όπως αποκάλυψε στο Waterpololive.gr ο Ζάχος Αναστασιάδης, οι παίκτες του συλλόγου της Φθιώτιδας θα κατέβουν κανονικά στα ματς, παρότι η διοίκηση δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους, ενώ και ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου έχει υποβάλλει την παραίτησή του.

«Αποφασίσαμε να παίξουμε τόσο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όσο και μέχρι τέλους. Μέχρι και τα πλέι άόυτ. Θα πάμε μέχρι τέλους διότι σεβόμαστε τους εαυτούς μας. Υπάρχουν νεαροί πολίστες που θέλουν να φτιάξουν μια καριέρα και πιο έμπειροι, όπως εμείς που σεβόμαστε την ιστορία μας στο άθλημα και δε θέλουμε να κρεμάσουμε το σκουφάκι μας με τέτοιον τρόπο», είπε ο αρχηγός της ομάδας στο Waterpololive.gr και συνέχισε:

«Επειδή δεν έχω καταφέρει, από το περασμένο Σάββατο, να μιλήσω με τον πρόεδρο κι από τη στιγμή που παραιτήθηκε ο προπονητής, ο οποίος κρατούσε τα… ηνία και σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε πλήρωνε και την πισίνα για να προπονηθούμε, προσπαθούμε να βρούμε κολυμβητήριο για να κάνουμε προπόνηση. Όμως με 1-2 που μιλήσαμε, εισπράξαμε αρνητική απάντηση λόγω οφειλομένων του συλλόγου προς αυτά.

Ακόμα ψάχνουμε κολυμβητήριο για να προπονηθούμε μόνοι μας, από τη στιγμή που δεν υπάρχει προπονητής. Περιμένουμε μια κίνηση από τη διοίκηση…
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x