Ελλάδα

Κατεβαίνει για βουλευτής ο Σαρρής;

Σκέψεις για να θέσει υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, σύμφωνα με τον «Τρελό του Χωριού» στη SportDay.

Ο Γιώργος Σαρρής δεν δείχνει πρόθεση να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, ωστόσο φαίνεται πως έχει ετοιμάσει στο μυαλό του το επόμενο βήμα του. Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει σήμερα η στήλη «ο Τρελός του Χωριού» στη SportDay.

Ο κ. Σαρρής τάσσεται εδώ και χρόνια στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται πως μέσα του ωριμάζει η σκέψη να κατέβει στον πολιτικό στίβο. Άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αφήσει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο. Η θητεία του στην ΕΠΟ ολοκληρώνεται το 2016 και εφόσον οι εκλογές γίνουν νωρίτερα και εκλεγεί βουλευτής, θα προκύψει ζήτημα ασυμβίβαστου. Μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής και να διατηρεί τη θέση του στην κεφαλή της ομοσπονδίας, ενώ «κώλυμα» θα προκύψει μόνο εφόσον κερδίσει θέση στη Βουλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x