Επικαιρότητα

Κατερίνη: Πλήρωσε για κινητό που δεν παρέλαβε ποτέ

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 22χρονου Έλληνα που είχε ανεβάσει την αγγελία στο Ίντερνετ

Σε καθημερινό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί οι απάτες μέσω αγγελιών που δημοσιεύουν επιτήδειοι σε ιστοσελίδες αγοραπωλησιών, με σκοπό να βγάλουν «μεροκάματο» πουλώντας... αέρα σε ανυποψίαστους ενδιαφερόμενους. Άλλη μια περίπτωση είχε θύμα ένα νεαρό στην Κατερίνη.

Όπως ανέφερε η καταγγελία που υπέβαλε ο 32χρονος Έλληνας στην Ασφάλεια της πόλης, είδε την διαδικτυακή αγγελία που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα ένας νεαρός για την πώληση ενός κινητού τηλεφώνου, επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί του και συμφώνησαν να καταθέσει 430 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε ο πωλητής, για να γίνει η αγορά.

Όμως, παρ' όλο που κατέβαλε το χρηματικό ποσό, δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο κινητό. Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 22χρονου Έλληνα που είχε ανεβάσει την αγγελία στο Ίντερνετ και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x