Ελλάδα

Κατέθεσε ένσταση η Νέα Κηφισιά!

Ένσταση κατέθεσε η Νέα Κηφισιά μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων υποστηρίζει πως υπάρχει διπλή παράβαση από τους «πράσινους» στο 1:30’’ πριν τη λήξη!

Συνέχεια και… έξω από το «Ζηρίνειο» θα έχει η αναμέτρηση της Νέας Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό, όπου οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 72-66!

Οι άνθρωποι της ομάδας των βορείων προαστίων κατέθεσαν ένσταση μετά το τέλος του αγώνα, καθώς υποστηρίζουν πως υπάρχει διπλή παράβαση από την πλευρά του «τριφυλλιού» στο 1:30’’ πριν τη λήξη και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 69-66!

Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ο Έι Τζέι Σλότερ αστόχησε σε τρίποντο, με την μπάλα να μη βρίσκει στεφάνη και να φτάνει στον Σάιλας, ο οποίος την έδωσε –άθελά του- στον Νίκο Παππά και εκείνος με τη σειρά του στον Εστέμπαν Μπατίστα που κέρδισε το αντιαθλητικό φάουλ από τον Ψαθά.

Όμως, σε εκείνο το σημείο ο χρόνος της επίθεσης του Παναθηναϊκού ανανεώθηκε, με τους ανθρώπους της Νέας Κηφισιάς να ισχυρίζονται το αντίθετο και τους διαιτητές να είναι απόλυτα σίγουροι πως αυτό έγινε ορθώς, καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων είχε πιάσει την μπάλα με τα δύο του χέρια, άρα είχε αλλάξει η κατοχή.

Παράλληλα, οι γηπεδούχοι θεωρούν πως στην προσπάθειά του να δώσει την μπάλα στον Μπατίστα ο Νίκος Παππάς πάτησε την τελική γραμμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x