Πορτογαλία

«Καθάρισαν» οι μεγάλοι

Άλλοι εύκολα, άλλοι δύσκολα, οι «μεγάλοι» νίκησαν στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και έφτασαν κοντά στην πρόκριση στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.

Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπράγκα νίκησαν τους αντιπάλους τους την Τετάρτη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του πορτογαλικού Λιγκ Καπ και έκαναν βήμα πρόκρισης στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.

Οι «αετοί» σάρωσαν 4-0 την Αρούκα στο «Ντα Λουζ» και έφτασαν στα «2 στα 2» στο πρώτο γκρουπ. Σκόρερς για τους Λουζιτανούς ήταν οι Πίτσι με πέναλτι στο 31’, Κριστάντε στο 42’, Σάλβιο στο 83’ και Ζόνας στο 84’, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Νταμπό στο 30’.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Αρτουρ, Μάξι Περέιρα, Ζαρντέλ, Θέσαρ (69’ Μπενίτο), Σίλβιο, Γκονσάλο Γκουέδες (46’ Σάλβιο), Πίτσι, Κριστάντε, Σουλεϊμάνι, Ρουί Φόντε (46’ Ζόνας), Ντερλέι


Τα «λιοντάρια» νίκησαν δύσκολα 1-0 την Μποαβίστα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και έφτασαν, επίσης, στο «2 στα 2» στον τρίτο όμιλο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Τανάκα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 75’, ενώ στο 60’ αποβλήθηκε ο Ροσέλ για τους γηπεδούχους.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Μπεκ, Μαρσέλο Λόπες, Τομπίας Φιγκερέδο, Σαρ, Τζεράλδες, Γκάουλντ (90’ Ράμπια), Ροσέλ, Στάβτσεφ (62’ Ουάλισον), Εσγκάιο, Τανάκα, Ποντένσε (67’ Σάκο)


Τέλος, η φιναλίστ του Europa League του 2011 νίκησε δύσκολα 1-0 την Ακαντέμικα στο "Μουνισιπάλ" και έφτασε στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση μετά την ήττα έκπληξη από την Ουνιάο της δεύτερης κατηγορίας στην πρεμιέρα, μένοντας στο -3 στη δεύτερη θέση από την πρωτοπόρο Πόρτο. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Σάσο στο 54’.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x