Viral

«Καθάρισε» ο… τερματοφύλακας (video)

Συχνά-πυκνά βάζουν και οι τερματοφύλακες τα αυτογκόλ τους. Συνήθως τους φεύγει η μπάλα απ’ τα χέρια ή καμιά φορά τους χτυπάει την πλάτη και καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό όμως αλλάζει πλήρως τα… δεδομένα!

Ένα… πρωτόγνωρο highlight έγινε στα γήπεδα της Βραζιλίας και συγκεκριμένα στον αγώνα της Αβαΐ με τη Μπόα Εσπόρτε για την Β’ εθνική. Θεωρητικά μπορεί να μην ενδιαφέρει, αλλά η εικόνα δίνει από μόνη της τα «διαπιστευτήρια».

Πρόκειται για ένα κλασικό ματς, όπου η μια ομάδα -σε αυτή την περίπτωση η φιλοξενούμενη- είναι πίσω στο σκορ (1-0) και κάνει την ύστατη προσπάθεια για να κερδίσει κάτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αυτό όμως μπορεί να έχει κι επιπτώσεις…

Έτσι και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στο 89’, έκλεψαν τη μπάλα και βγήκαν στην κόντρα επίθεση. Εκεί προσπάθησαν να αναπτυχθούν με βαθιά μπαλιά μέσα στην περιοχή, υπολόγισαν ωστόσο χωρίς τον Ζοάο Κάρλος.

Πρωτίστως, ο τερματοφύλακας της Μπόα έκανε μια… άστοχη έξοδο, παρόλα αυτά έκανε την φιλότιμη προσπάθειά του για να διορθώσει την κατάσταση. Ήταν άτυχος…

Δίχως να το καταλάβει, χρήστηκε σκόρερ ενός πολύ σπάνιου αυτογκόλ για γκολκίπερ με κεφαλιά «ψαράκι»!


Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x