Πόλο

«Καθάρισε» Ολλανδία και πρόκριση η εθνική πόλο ανδρών

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε 12-6 εκτός έδρας την Ολλανδία και σφράγισε μαθηματικά την πρόκριση στο Final-8 του Europa Cup/World League από τον Β’ προκριματικό όμιλο.

Το εισιτήριο της πρόκρισης στο Final-8 του Europa Cup/World League τσέκαρε και μαθηματικά η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου νίκησαν εύκολα με σκορ 12-6 την Ολλανδία στην Ουτρέχτη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β’ προκριματικού ομίλου και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στο παιχνίδι της αυλαίας (12/3) με την αδύναμη Ουκρανία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «καθάρισε» τη νίκη-πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι «οράνιε» ήταν ανταγωνιστικοί στα δύο πρώτα οχτάλεπτα και βρίσκονταν πίσω στο σκορ με ένα γκολ (5-6). Όμως, οι Έλληνες διεθνείς «πάτησαν γκάζι» στη συνέχεια και με επιμέρους σκορ 6-1, έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση.

Τα οχτάλεπτα: 3-3, 2-3, 1-3, 0-3

Ολλανδία (Ρόμπιν Φαν Γκάλεν): Βάγκενααρ, Βένχαους, Βίνκελχορστ 1, Φαν Ντερ Μπουρκ, Νίσπελιγκ 2, Λίντχουτ 2, Γκοτμέικερ, Φιλίποβιτς, Ντε Μει, Γιάνσεν, Κούπμαν 1, Λούκας, Ντε Κοφ

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x