Ελλάδα

«Καθάρισε» τη Λουκόιλ

Δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη, σημείωσε κόντρα στη Λουκόιλ ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 76-75 των Βούλγαρων στο "Δημήτρης Κραχτίδης", στο πλαίσιο του τουρνουά της Δράμας και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν καταπληκτική άμυνα στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να αποκτήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως: «Ευχαριστούμε την ομάδα του ΚΑΟΔ και την πόλη της Δράμας για την πρόσκληση να συμμετάσχουμε σε αυτό το πολύ δυνατό τουρνουά.

Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με μία πολύ δυνατή ομάδα, που είναι και πρωταθλήτρια Βουλγαρίας. Η ομάδα μας δεν ήταν αρκετά καλή σε αυτοματισμούς επιθετικούς και στην αρχή του πρώτου δεκαλέπτου η άμυνά μας δεν ήταν όπως θέλαμε, αλλά είναι σημαντικό και ευχάριστο το γεγονός ότι, όσο περνούσε ο χρόνος, η άμυνά μας δυνάμωνε, αλλά και επιθετικά στοχεύσαμε σε συγκεκριμένα plays και αυτό βοήθησε ώστε να έχουμε καλύτερες επιθετικές επιλογές.

Φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες, καθώς έγιναν ορισμένα λάθη τα οποία θα έπρεπε να τα είχαμε αποφύγει. Στα τελευταία τέσσερα-πέντε λεπτά, η άμυνά μας ήταν πολύ δυνατή και, παρόλο, που δεν είχαμε τα ύψη μέσα στη ρακέτα, ήμασταν σκληροί, δυνατοί, αλλά και αποφασιστικοί. Είναι θετικό, επίσης, το γεγονός ότι η ομάδα διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι όταν ήμασταν ισόπαλοι στο σκορ και με ηρεμία βάλαμε σωστούς στόχους στο παιχνίδι μας».


Οι πόντοι του ΠΑΟΚ: Λιάπης, 2, Cooper 8, Χαραλαμπίδης 16 (3), Payne 11, Vucicevic, Τσόχλας 12 (2), Δέδας 1, Μαργαρίτης 4, Μπόγρης 2, Κασελάκης 7 (1), Τσαϊρέλης 13

Λουκόιλ: Γουάιτ 13 (1), Βεργίνης 4, Τάκερ 5 (1), Μίνκοφ 2, Αβράμοφ 14 (2), Μαρκίνκοβιτς 5, Γκεοργκίεφ 9, Μπάνεφ 2, Ατσάρα 9, Λάλιτς 12


Τα δεκάλεπτα: 27-22, 41-42, 64-64, 76-75


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x