Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Καθε εβδομάδα το πιστεύουν πιο πολύ στην Άρσεναλ!

Είναι ξεκάθαρο και με γυμνό μάτι πως η ενδεκάδα που στέλνει κάθε εβδομάδα ο Αρσέν Βενγκέρ στο γήπεδο, νιώθει ολοένα και περισσότερο πιο έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Από το μεσημέρι της 8ης Φεβρουαρίου πριν από 20 μήνες όταν πήγε στο «Άνφιλντ» να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ (και έφυγε με την βαριά ήττα με 5-1) η Άρσεναλ δεν είχε βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας! Στην προπέρσινη σεζόν είχε παραμείνει περισσότερες μέρες από οποιοδήποτε άλλο διεκδικητή του τίτλου στην πρώτη θέση, ωστόσο έπειτα από το στραπάτσο σε εκείνο το απόγευμα άρχισε μία κατακόρυφη πτώση που κατέληξε με την ομάδα του Βενγκερ μόλις στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας όταν πια μπήκε ο Μάιος.

Ο Αλσατός τεχνικός δεν έκρυψε, χτες, την ικανοποίησή του για το ότι η ομάδα του σε αυτές τις οκτώ μέρες μπόρεσε να νικήσει πρώτα τη Γουότφορντ και μετά την Έβερτον ενώκαι στο ενδιάμεσο νικώντας τη Μπάγερν μπορεί και διατηρεί τις ελπίδες της στο Champions League.

Αγωνιστικά απέναντι στα «ζαχαρωτά» ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο. Η ικανότητα του Ζιρου να βρίσκει δίχτυα και επίσης η καλή κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή είναι όπλα που ναι μεν είχε όλα τα τελευταία χρόνια ωστόσο τα συνδυάζει φέτος και με την καλή αμυντική λειτουργία!Μην ξεχνάμε πως από την Πρωτοχρονιά και έπειτα, σε αυτούς τους δέκα μήνες του 2015 η Άρσεναλ έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x