Stoiximan Super League

«Κάθε ματς και καλύτεροι»

Την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά έδωσε ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα Φονσέκα κατά την παραλαβή του βραβείου του Best Goal της 4ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Παιχνίδι με το παιχνίδι ο Πανθρακικός γίνεται καλύτερος και αυτό είναι ο στόχος των παικτών του Άκη Μάντζιου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα Φονσέκα κατά την παραλαβή του βραβείου του καλύτερου γκολ της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα Φονσέκα κατά τη βράβευσή του

Για το βραβείο του καλύτερου γκολ της 4ης αγωνιστικής:

«Αισθάνομαι χαρούμενος για την βράβευση και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Πανθρακικού και όχι μόνο για την προτίμηση τους και την ανάδειξη του τέρματος μου σαν το καλύτερο της αγωνιστικής».

Για την παρουσία του – εκείνου και της οικογένειάς του - στην Κομοτηνή:

«Εγώ και η οικογένεια μου νιώθουμε αρκετά καλά στην Κομοτηνή καθώς πρόκειται για ένα ιδανικό περιβάλλον. Οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικοί και φιλικοί και βρίσκονται συνέχεια κοντά μας. Σαν ομάδα γινόμαστε όλο καλύτερη και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά για να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Βέροια το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον γιο του, Λούα, που ξεκίνησε μαθήματα σε ελληνικό σχολείο και προπονήσεις με την Ακαδημία του Πανθρακικού:

«Του αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, οπότε κάθε μέρα πηγαίνουμε μαζί στις προπονήσεις. Όσον αφορά το σχολείο έχει κάνει κάποια μαθήματα και ήδη έχει μάθει Ελληνικές λέξεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x