Stoiximan Super League

Κάθε μέρα Σούπερ Λίγκα!

Αν το θέαμα είναι τέτοιο… το πρωτάθλημα λείπει απ' τις καθημερινές. Ο Πανιώνιος αγκάλιασε ένα τεράστιο τρίποντο στο «Γεντί Κουλέ», όμως ο Εργοτέλης πάλεψε κλέβοντας τον βαθμό, 2-2.

Η οριακή κατάσταση των δύο ομάδων δεν περιόρισε το θέαμα στο «Γεντί Κουλέ». Ο Πανιώνιος αν και προηγήθηκε 2-0 από τα λάθη του Τζανακάκη, λύγισε από την ορμή του Εργοτέλη, που πήρε στο τέλος τον βαθμό, 2-2, στο εξ αναβολής μεταξύ τους παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο αμυντικός των γηπεδούχων, άνοιξε το σκορ –άθελά του- με αυτογκόλ στο 5ο λεπτό, ενώ στο 29’ έχασε την μπάλα από τον Φούντα, που έκανε το 2-0. Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να διαφυλάξει το προβάδισμά του και είδε την ομάδα του Ματζουράκη να μειώνει με εύστοχη πέναλτι του Ουλά. Οι «κυανέρυθροι», αν και είχαν ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Εργοτέλης πίεση κι εν τέλει είδε τις προσπάθειές του να καρποφορούν με τον Ολαϊτάν στο 73’.


Το ματς:



Ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι για το Πανιώνιο. Χωρίς καν να χρειαστεί να… ιδρώσει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, χάρη στο αυτογκόλ του Τζανακάκη. Το γρήγορο γκολ έφερε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο τον Εργοτέλη, ενώ οι «κυανέρυθροι» παρέμειναν ψηλά δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του Σαράνοφ.

inner

Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στις προσπάθειες των παικτών του Ματζουράκη, που δεν ενόχλησαν καθόλου την άμυνά τους. Στο 29ο λεπτό, ο Τζανακάκης έγινε και πάλι μοιραίος, αφού έχασε την μπάλα από τον Φούντα, που πλάσαρε σωστά κάνοντας το 2-0. Πριν καλά – καλά προλάβει να συνηθίσει ο Πανιώνιος τον αέρα των δύο τερμάτων, ο Εργοτέλης ξαναμπήκε στο ματς, μειώνοντας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουλά στο 36ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν πιο ζωηροί, όμως το ημίχρονο τους βρήκε πίσω στο σκορ.

Πιο συντηρητικό ρυθμό είχε το ματς στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Ο Πανιώνιος, έχοντας το προβάδισμα, είχε ως ξεκάθαρη προτεραιότητά του τα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ όποτε του δινόταν η ευκαιρία απειλούσε την εστία του Σαράνοφ, με γρήγορες επιθέσεις από τους Μπακασέτα και Φούντα. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως τα τελειώματά τους δεν ήταν καλά.

inner

Λεπτό με το λεπτό, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη αύξανε την πίεσή της και άρχισε να γίνεται πιο ουσιαστική. Τελικά η ζημιά έγινε από τον Ολαϊτάν, που με ωραία προβολή στο 73ο λεπτό νίκησε τον Παπαδόπουλο, που δεν μπόρεσε να διώξει σωστά την μπάλα. Το ματς αν και βρισκόταν στην… κόψη του ξυραφιού δεν πτόησε καμία από τις δύο ομάδες να κάνει το παιχνίδι. Πάντως, παρά το γεγονός πως η μπάλα ήταν πάνω-κάτω κανείς από τους δύο μονομάχους δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

inner



Οι συνθέσεις:


Εργοτέλης (Γιάννη Ματζουράκης): Σαράνοφ, Τζανακάκης, Λουβιόν, Γκορκς, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου (46’ Ολαϊτάν), Μπόε, Καλέ, Γιουσούφ, Ουλά, Τζιλάς

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Πίτσος, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης, Σολάρι, Φιντέλεφ

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας (70΄ Κολοβός), Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Μπακασέτας (77’ Ιμπαγάσα), Γιάννου

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Γκέζος, Βλάχος, Μασούρας, Παντίδος

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x