Την άποψη ότι αγωνιστική με την αγωνιστική το πρωτάθλημα αλλάζει εξέφρασε ο Βασίλης Ρέντζας, δεδομένου ότι φέτος υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες.
Ο επιθετικός του Εργοτέλη χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο πιστεύει πως θα συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
«Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα και έτσι θα συνεχίσουμε γιατί έχουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα και όλα θα πάνε καλά. Έχουμε κρατήσει έναν δυνατό κορμό, οι μισοί παίκτες και παραπάνω είναι από την περσινή χρονιά και έχουμε κάνει προσθήκες που θα μας βοηθήσουν.
Θα είναι δύσκολη η αναμέτρηση με την Ξάνθη γιατί είναι ποιοτική ομάδα αλλά πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Εμείς βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά, υπάρχουν καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και πιστεύω με καλή δουλειά και διατήρηση θα πετύχουμε. Φέτος βλέπω ότι κάτι πάει να αλλάξει στο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται αγωνιστική με αγωνιστική».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






