Μουντομπάσκετ 2014

Κατσικάρης: «Διορθώνουμε τις λεπτομέρειες»

Στις τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να διορθωθούν ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ σχολίασε ο Φώτης Κατσικάρης, αναφέροντας τα θετικά στοιχεία του φιλικού με την Τουρκία.

Αυτά που πρέπει να κρατήσει απ’ το φιλικό με την Τουρκία, αλλά και στις λεπτομέρειες που πρέπει να διορθωθούν ενόψει της πρεμιέρας του Μουντομπάσκετ ανέφερε ο Φώτης Κατσικάρης μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε για την κατάσταση της ομάδας, αλλά και του Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι κέρδισε η ομάδα απ’ το φιλικό: «Δεν είχαμε συναντήσει άμυνα ζώνης, όπως αυτή της Τουρκίας στα προηγούμενα φιλικά. Είναι ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, βγάλαμε σημαντικά συμπεράσματα, είμαι ικανοποιημένος. Μας σταμάτησαν τον ρυθμό, είχαμε προβλήματα στην εκτέλεση, όμως η άμυνα συνέχισε να είναι εκεί. Δεν χάσαμε την πίστη σ’ αυτό. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι ανεβήκαμε στη συνέχεια».

Για τον Νικ Καλάθη: «Του Νικ του έχει κοστίσει σε ρυθμό. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα και θα επιστρέψει σ’ αυτά που έχουμε συνηθίσει. Ελπίζουμε στο επόμενο ματς να είναι καλύτερος».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ: «Τα παιδιά νιώθουν ζεστά την παρουσία του κόσμου. Ήταν εδώ στο τελευταίο ματς πριν το ταξίδι στην Ισπανία. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να νιώσουν υπερήφανοι».

Για την εικόνα της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας του Μουντομπάσκετ: «Είμαστε σε μεγάλο ποσοστό έτοιμοι, πάνω σ’ αυτά που έχουμε δουλέψει. Αυτό που πρέπει να γίνει ώρα είναι η προσαρμογή. Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουμε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, πριν το ματς με τη Σενεγάλη και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x