Επικαιρότητα

Κατσίκης: Αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση έρχεται η δραχμή

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζήτησε προσάρτηση των Σκοπίων λέγοντας πως «Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία, τότε να τα προσθέσουμε στην ελληνική γη ως Μακεδονία»

«Οι εκλογές είναι μονόδρομος εάν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης.

Χαρακτήρισε, επίσης, παραμύθια τις υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του χρέους περί επιμήκυνσης και απομείωσης, γιατί μέχρι τώρα, όπως είπε, δεν έχουμε δει κάτι. «Άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, είναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο» είπε.

Ζήτησε και προσάρτηση των Σκοπίων λέγοντας πως «Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία, τότε να προσθέσουμε στην ελληνική γη, στα ελληνικά εδάφη τα Σκόπια ως Μακεδονία. Να τα θεωρήσουμε ως μια ακόμη αλύτρωτη πατρίδα για μας και ο νοών νοείτω».

«Είναι φανερό ότι και βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας συνειδητοποιούν ότι με την κυβερνητική ανευθυνότητα, την αναξιοπιστία και τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές, η χώρα συνεχίζει έναν επικίνδυνο κατήφορο» σημειώνει η ΝΔ.

«Ομολογούν πλέον, ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την κατάσταση που η ίδια έχει δημιουργήσει και βλέπουν τις εκλογές ως διέξοδο. Ας τους ακούσει ο κ. Τσίπρας» προσθέτει η ΝΔ.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x