Επικαιρότητα

Κατσίκης (ΑΝΕΛ): Θα αλωθεί το ...άβατο του Αγίου Όρους

Ο κ. Κατσίκης έκανε λόγο για ψυχολογικό σοκ που υπάρχει στο σύνολο της κοινωνίας από τη συζήτηση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

Την αντίθεση του στο νομοσχέδιο για τη διόρθωση φύλου εξέφρασε για άλλη μια φορά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσικης.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Κατσίκης έκανε λόγο για ψυχολογικό σοκ που υπάρχει στο σύνολο της κοινωνίας από τη συζήτηση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

«Το δικαίωμα του καθενός τελειώνει εκεί που αρχίζει το δικαίωμα του άλλου» είπε ο κ. Κατσίκης και πρόσθεσε «όταν αναφέρομαι στον άλλο αναφέρομαι στα ετερόφυλα ζευγάρια. Ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου εκφράζω την ανησυχία μου και τις ενστάσεις μου για τις συνέπειες που θα έχουν στο μέλλον οι διατάξεις που τώρα συζητάμε».

Μάλιστα ο κ. Κατσίκης έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι αν υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο θα αλωθεί το άβατο του Αγίου Ορους καθώς μια γυναίκα που θα διορθώσει το φύλο της σε άντρα θα μπορεί να πάει στο Αγιο Ορος.

Ο κ.Κατσίκης ανέφερε ότι προκειμένου να δώσει θετική ψήφο και στην Ολομέλεια στο σχέδιο νόμου θέλει να γίνει δεκτή η διόρθωση που ο ίδιος κατέθεσε και σύμφωνα με την οποία δεν θα πρέπει να επιτρέπεται ο γάμος, η υιοθεσία και το σύμφωνο συμβίωσης σε άτομα που έχουν προβεί σε αυτοπροσδιορισμό ή διόρθωση φύλου.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x