Stoiximan Super League

Κατσουράνης: «Ο Βούκιτς είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ απέναντι στον Εργοτέλη, αναφέρθηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Φανερά ανακουφισμένος από την επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Εργοτέλη παρουσιάστηκε ο Κώστας Κατσουράνης, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. Ο διεθνής μέσος χαρακτήρισε επίσης τον «χρυσό» σκόρερ του «δικέφαλου του Βορρά», Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ως τον ποιοτικότερο παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά:

« Στο πρώτο δεν παίξαμε καλά φάγαμε το γκολ από κόντρα ύστερα από κόρνερ που δεν επιτρέπεται. Ήμασταν τελείως ανοργάνωτοι για 45 λεπτά. Χάσαμε και το Βίτορ και αποσυντονιστήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα προσπαθήσαμε, ρισκάραμε, αφήσαμε χώρους αναγκαστικά καθώς χάναμε σταθήκαμε και τυχεροί όμως κυνηγήσαμε την τύχη μέχρι το τέλος και για αυτό μας έδωσε τους 3 βαθμούς η τύχη, ο Θεός;

Δεν ξέρω ποιος μας τους έδωσε, αλλά νομίζω ότι το κυνηγήσαμε με πολύ πείσμα και θέληση και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Σήμερα είχα εντολές να μην ανεβαίνω πολύ απλά το γκολ ήρθε από μια στημένη φάση στις οποίες πάντα ανεβαίνω. Ο Βούκιτς νομίζω ότι είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας μας και όταν πήγε να εκτελέσει το φάουλ όλοι είχαμε την ελπίδα ότι θα το βάλει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x