Βόλεϊ

Καζάζης: «Φανταστική ατμόσφαιρα»

Την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη σχολίασε ο Δημήτρς Καζάζης μετά το ντέρμπι. «Δεν είμαι ευχαριστημένος» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον χειρισμό του ματς.

Στον τρόπο που χειρίστηκαν οι παίκτες του το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης, τονίζοντας πως χάθηκε άδικα ένας βαθμός στο κλειστό της Κυψέλης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, πάντως, μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των «πράσινων» (δείτε εδώ την διευκρινιστική δήλωση που έκανε στη συνέχεια), ενώ σχολίασε και την γενικότερη παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

«Η νίκη είναι σημαντική, αλλά προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που χειριστήκαμε τον αγώνα. Προηγηθήκαμε 2-0 σετ και 16-12 και δεν τελειώσαμε τον αγώνα. Χάσαμε άδικα έναν βαθμό. Έπρεπε να τελειώσουμε τον αγώνα στο 3ο σετ. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και μακάρι τα γήπεδα να είναι πάντα γεμάτα. Είναι η ζωή μας. Στην Ελλάδα τα έχουμε καταφέρει καλά παρότι έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας στην Ελλάδα. Έχουμε κρατήσει το αήττητο και είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα μου προέρχονταν από ένα σοκ λόγω της απογοήτευσης από τον αγώνα με την Φριντρισχάφεν».

Ντιάτσκοφ: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια»
Ο Αντρέι Ντιάτσκοφ από τη μεριά του σχολίασε την αήττητη πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους ενόψει της συνέχειας.

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τη σύζυγο μου για τη μεγάλη συμπαράσταση. Ευχαριστώ επίσης του συμπαίκτες μου που με βοηθούν στην υποδοχή ώστε να μπορώ να αποδίδω στην επίθεση. Κρατήσαμε το αήττητο και πήραμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα αλλά με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Καλώ τους φίλους του Ολυμπιακού να μας υποστηρίξουν στον Β΄ γύρο γιατί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και το αξίζουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x