Τένις

Κβίτοβα: «Είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή»

Τις στιγμές τρόμου που έζησε, κατά τη επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε στο σπίτι της περιέγραψε η Πέτρα Κβίτοβα με μια δημοσίευσή στο Facebook, τονίζοντας πως ο τραυματισμός στο χέρι της είναι σοβαρός.

Για την σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από διαρρήκτη στο σπίτι της μίλησε η Πέτρα Κβίτοβα, λίγες ώρες μετά τις στιγμές τρόμου που έζησε.

Η 26χρονη τενίστρια χαρακτήρισε σοβαρό τον τραυματισμό που προκλήθηκε στο αριστερό της χέρι από την επίθεση, δηλώνοντας σοκαρισμένη, αλλά και τυχερή που είναι ζωντανή.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο Facebook:
«Σας ευχαριστώ για τα ζεστά σας μηνύματα. Όπως, ίσως, ήδη γνωρίζετε, σήμερα δέχτηκα επίθεση με μαχαίρι από ένα άτομο στο διαμέρισμα που . Στην προσπάθειά μου να προστατέψω τον εαυτό μου, τραυματίστηκα σοβαρά στο αριστερό μου χέρι. Είμαι σοκαρισμένη, αλλά τυχερή που είμαι ζωντανή. Ο τραυματισμός είναι δριμύς και θα πρέπει να επισκεφτώ ειδικούς, αλλά αν κάτι είναι γνωστό για τον χαρακτήρα μου είναι ότι είμαι δυνατή και θα το παλέψω. Σας ευχαριστώ ξανά για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Από δω και πέρα θα επιθυμούσα λίγη διακριτικότητα, όσο θα επικεντρώνομαι στην ανάρρωσή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x