Επικαιρότητα

Κέιτ Μίντλετον για πρίγκιπα Τζορτζ: Δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει

«Δεν είμαι σίγουρη ότι ο Τζορτζ έχει καμία ιδέα για το τι πρόκειται να τον χτυπήσει!» είπε η Κέιτ μιλώντας για τον τεσσάρων ετών γιο της.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφτηκε χθες μια γκαλερί τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου. Φορώντας μια πράσινη τουαλέτα από δαντέλα, η Κέιτ ήταν ιδιαίτερα λαμπερή.

Reuters
Reuters
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Κέιτ συναντήθηκε με γονείς από το σχολείο που θα πάει ο Τζορτζ από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Και συζητώντας μαζί τους είπε για τον μικρό πρίγκιπα: «Δεν είμαι σίγουρη ότι ο Τζορτζ έχει καμία ιδέα για το τι πρόκειται να τον χτυπήσει!» εννοώντας ότι μάλλον θα δυσκολευτεί αρκετά να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του σχολείου.

Θυμίζουμε ότι ο Τζορτζ, ο οποίος θα γίνει τεσσάρων ετών τον Ιούλιο, είναι ένα ιδιαίτερα ατίθασο παιδί το οποίο προβληματίζει ιδιαίτερα τους γονείς του σε κάθε δημόσια έξοδό τους.

Reuters
Reuters
Ή είναι απλά ένα παιδί τεσσάρων ετών που δεν μπορεί ακόμα να αντιληφθεί τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς της θέσης του στο παλάτι.

Reuters
Reuters
Θυμίζουμε ότι μετά τον πατέρα του, ο Τζορτζ είναι ο επόμενος διάδοχος του θρόνου, οπότε η ζωή του δεν θα είναι και τόσο εύκολη. Αντιθέτως, θα είναι στριμωγμένη ανάμεσα σε τύπους και «πρέπει».

Reuters
Reuters
Ελπίζουμε ωστόσο αυτό το χαριτωμένο παιδάκι να διατηρήσει την λαμπερή και εκρηκτική προσωπικότητά του μεγαλώνοντας.



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x