Champions League

«Κέρδισε» Μέσι ο Ντε Βινσέντι (pic)

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να μην έκοψε εν τέλει βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο ένας παίκτης του δεν έφυγε με… άδεια τα χέρια. Ο λόγος για τον Τόμας Ντε Βινσέντι που… κληρονόμησε τη φανέλα του Λίονελ Μέσι!

Με εμφανίσεις όμοιες με αυτές στο «Καμπ Νου» ενάντια στη Μπαρτσελόνα, ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε πως αν μη τι άλλο δεν θα «πέσει» αμαχητί στον όμιλο του… θανάτου στο Champions League.

Ένας από τους παίκτες που όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στο ισπανικό «μεγαθήριο», ήταν και ο παλιός μας γνώριμος, Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ο άλλοτε άσος του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού, έκανε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, δίχως ωστόσο να μπορέσει να πάρει κάτι -βαθμολογικά- από τους αντιπάλους της κυπριακής ομάδας.

Φυσικά, ο 25χρονος επιθετικός μέσος δεν έφυγε με άδεια τα χέρια…

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αποκάλυψε χάρη σε ένα πανέμορφο φωτοκολάζ πως κατόρθωσε να πάρει τη φανέλα του Λίονελ Μέσι!

«Ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε, μας έλειψε απλώς λίγη τύχη για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ενάντια στους καλύτερους του κόσμου», ήταν το σχετικό σχόλιο του Ντε Βινσέντι.



Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x