Κώστας Νικολακόπουλος

Κερδισμένος θα βγει όπως κι αν έχει!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την περίπτωση της μεταγραφής του Μιλιβόγεβιτς.

• Σίγουρα είναι δελεαστική για τον Ολυμπιακό η προοπτική πώλησης του Μιλιβόγεβιτς στη Φενέρμπαχτσε, με τριπλάσιο ποσό σε σχέση με τα λεφτά (2,3 εκ. Ευρώ), που συμφώνησαν οι ερυθρόλευκοι μόλις πριν ένα μήνα για την αγορά του από την Άντερλεχτ.

• Οι Τούρκοι ακόμη δεν έχουν κάνει τη νέα προσφορά τους, όμως όλες οι πληροφορίες λένε ακριβώς αυτό το πράγμα: ότι θα δώσουν τρεις φορές παραπάνω λεφτά στον Ολυμπιακό! Αν δεν είναι αυτό δελεαστικό, ποιο είναι!

• Γνώμη μου; Ο Ολυμπιακός κερδισμένος θα βγει είτε τον δώσει, είτε δεν τον δώσει το Σέρβο! Κι ίσως μάλιστα είναι περισσότερο κερδισμένος αν δεν τον δώσει!

• Διότι αν μεν τον δώσει τρεις φορές πάνω από εκεί που τον πήρε, θα είναι σαφέστατα ωφελημένος. Αν δεν τον δώσει, αφενός μεν θα έχει αποφύγει την απώλεια ενός απαραίτητου εξαρτήματος της ενδεκάδας του, αφετέρου δε ο Μιλιβόγεβιτς θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το κασέ του τη νέα σεζόν!

• Πιστεύω ότι υπό νορμάλ συνθήκες του χρόνου τέτοιο καιρό ο Μιλιβόγεβιτς εύκολα θα κοστίζει 10 εκ. Ευρώ. Όσα δηλαδή πήρε ο Ολυμπιακός από την Μπενφίκα πέρσι για το Σάμαρη…

• Ο Λούκα είναι δύο χρόνια μικρότερος του Σάμαρη, είναι Σέρβος (κι οι Σέρβοι ακόμη και τώρα στην ευρωπαϊκή αγορά έχουν καλύτερο όνομα από τους Έλληνες παίκτες) και είναι και πιο ολοκληρωμένος παίκτης, λόγω καλύτερης ισορροπίας στο αμυντικό με το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του.

• Με μία ακόμη καλή σεζόν, σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ο Μιλιβόγεβιτς εύκολα θα έχει τιμή 10 εκ. Ευρώ μίνιμουμ το άλλο καλοκαίρι, λέω εγώ! Εδώ τώρα, προερχόμενος από μία σεζόν στην οποία έκανε στα μισά της επέμβαση στο γόνατο κι έχει μία τιμή στα 6-7 εκ. Ευρώ…Ένας υγιής Μιλιβόγεβιτς δεν μπορεί παρά να ανεβάσει κι άλλο το κασέ του την επόμενη σεζόν.

• Βεβαίως υπό νορμάλ συνθήκες και σε ένα Ολυμπιακό όπως τον ξέρουμε αυτά τα χρόνια. Το τι θα προκύψει, σε σχέση με τον Ολυμπιακό και για όλο το ποδόσφαιρό μας, από τις πολιτικοοικονομικές συνθήκες είναι κάτι άλλο. Μακάρι, για όλους μας, να πάνε όλα καλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x