Betmasters

Κερδίζει η Άρσεναλ, Over στο Φάληρο

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο επιλογές από την ελληνική Σούπερ Λιγκ και την αγγλική Πρέμιερσιπ.

Η βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας στο Νησί θα έχει επανέλθει ως τις αρχές Ιανουαρίου σε πιο νορμάλ επίπεδα, με τη διαφορά της Τσέλσι με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου να μειώνεται και τη Σαουθάμπτον να υποχωρεί. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν μπήκε στο δύσκολο πρόγραμμά της. Το 0-3 στο "Σεντ Μέρις" από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία το δημιούργησε στο τέλος με δέκα παίκτες, δείχνει πώς από εδώ και πέρα σε τέτοια ματς οι "άγιοι" θα συναντούν υψηλά εμπόδια.

Πέρα από τις αντικειμενικές δυσκολίες και την αναγκαιότητα νίκης των Λονδρέζων, που αν πάρουν το ματς πλησιάζουν τη Σαουθάμπτον στο -3, ο τραυματισμός του Σναϊντερλίν στερεί από τους φιλοξενούμενους έναν από τους καλύτερους μέσους της Πρέμιερ Λιγκ. Απουσίες θα έχει ξανά ο Βενγκέρ, καμία, όμως, πλην Αρτέτα δεν αλλοιώνει το αγωνιστικό προφίλ των "gunners". Η παράδοση στην πρωτεύουσα για τη Σαουθάμπτον, απέναντι στην Άρσεναλ, είναι τραγική μια κι έχει δύο νίκες σε 37 ματς πρωταθλήματος. Φέτος, πάντως, για το Λιγκ Καπ κέρδισε με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή!

Η Άρσεναλ έχει νικήσει το 1/3 των αγώνων της φέτος στο "Έμιρεϊτς", με δύο νίκες σε έξι ματς Πρέμιερ κι αυτό επιβάλλεται να το αλλάξει αν θέλει να μείνει όρθια στην εξέλιξη της περιόδου για την είσοδό της στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν, μια και ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο κλιμάκιο της βαθμολογίας θα είναι μεγάλος. Ο "άσος" αποτελεί το πιο λογικό αποτέλεσμα, με τη Σαουθάμπτον να μην είναι το φαβορί για να συνεχίσει την εξαίρετη πορεία που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα στη χρονιά. Η απόδοση δε της Άρσεναλ είναι στα υπέρ της επιλογής.

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ το κίνητρο αμφοτέρων δεν χρειάζεται να περιγραφεί. Οι Θεσσαλονικείς είναι σοβαρή ομάδα ενός καλού προπονητή, ενώ η δύναμη των "ερυθρόλευκων" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι γνωστή. Οι αποδόσεις του "άσου" βγήκαν πολύ χαμηλά και δεν αντικατοπτρίζουν ούτε καν τις ρεαλιστικές πιθανότητες νίκης των Πειραιωτών, ούτε το πλαίσιο κάτω από το οποίο θα διεξαχθεί το βαθμολογικό ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ. Σαφέστατα το Over έλκύει περισσότερο, από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες έχουν το γκολ εύκολα στο παιχνίδι τους.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
145. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ: OVER 2,5 (1,60)
160. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 1 (1,75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x