Betmasters

Κερδίζει ή πέφτει η ΚΠΡ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς απέναντι στη Γουέστ Χαμ, για την 34η αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.

Το πράγμα ζορίζει για τους Λονδρέζους, οι οποίοι στο μίνι τοπικό ντέρμπι με τα «σφυριά» παίζουν μία ολόκληρη κατηγορία. Στα μείον τους είναι το πρόγραμμα. Με 26 βαθμούς βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -2 από Λέστερ και Χαλ και στο -3 από τη Σάντερλαντ. Όμως ακολουθούν οι έξοδοι σε «Άνφιλντ» με Λίβερπουλ και «Έτιχαντ» με Μάντσεστερ Σίτι.

Αν δεν βγάλει αποτελέσματα η ομάδα του Κρις Ράμσι, τότε υπάρχει ο κίνδυνος στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου του Μαΐου να βρίσκεται ακόμη και στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, μια και η Μπέρνλι είναι από τώρα ισόβαθμή της. Στα κουτουρού δεν γίνεται να πονταριστεί η ΚΠΡ. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι, για τους οποίους ο «άσος» είναι το σημείο που μπορεί να βγει. Σίγουρα σ΄ αυτούς δεν είναι η απόδοση, η οποία είναι αρκετά αβανταδόρικη.

Από εκεί και πέρα, ο αντίπαλος μοιάζει παραδομένος. Η Γουέστ Χαμ είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, έχοντας πάρει δώδεκα από τους 52 βαθμούς που διεκδίκησε μέσα στο 2015! Στη μέση της βαθμολογίας θα τερματίσει, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να μην είναι ξανά άνετος στον πάγκο της. Τη χρονιά θα τη βγάλει, το ζήτημα, όμως, είναι αν θα συνεχίσει. Κάτι που μέχρι τον Ιανουάριο – όταν και ουσιαστικά εξασφαλίστηκε η παραμονή – έμοιαζε βέβαιο.

Απουσιάζουν και χρησιμότατοι παίκτες: Ο Ντιαφρά Σακό, σκόρερ του τελευταίου νικητήριου γκολ με τη Σάντερλαντ (1-0), είναι τραυματίας, όπως και ο Άντι Κάρολ. Μεσοαμυντικά λείπουν οι Τόμκινς και Ντεμέλ, τετράδα απωλειών η οποία δημιουργεί κενά εμπρός και πίσω. Η ΚΠΡ δεν είναι σε κάποια ανώτερη φάση αποτελεσματικότητας, όμως παίζει κανονικότατο ποδόσφαιρο. Έξι από τις επτά τελευταίες ήττες της ήρθαν στο γκολ, όπως το 0-1 στο «Λόφτους Ρόουντ» από την Τσέλσι.

Από τις οκτώ τελευταίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχει τα περισσότερα γκολ (38), ενώ εκτός έδρας όπου είναι τραγική (2-1-13) έχει δύο λιγότερα τέρματα απ΄ όσα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» (δεκαεπτά έναντι δεκαεννέα)! Το ματς, βέβαια, είναι εντός έδρας, όπου ο κόσμος θα βοηθήσει μα θα αγχώσει κιόλας. Αγωνιστικά προβλήματα σοβαρά δεν υφίστανται για τον Ράμσι.

Η Γουέστ Χαμ στα ματς με λονδρέζικες ομάδες δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία, όμως με την ΚΠΡ η παράδοση την ευνοεί. Συνολικά, ο «άσος» δικαιολογημένα δίνεται σε τιμές κοντά στο 2,00. Τα «σφυριά» δεν βλέπονται… Εκτός αν αφυπνιστούν, οπότε στην περίπτωση αυτή η ΚΠΡ θα υποστεί σημαντικές συνέπειες στη συνέχεια της Πρέμιερσιπ.

H δεύτερη επιλογή αφορά περίπου ίδια απόδοση, αλλά χειρότερη ομάδα. Για την 30ή αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκας το Αμβούργο υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ, η οποία μετά την ήττα της Σάλκε στο Μάιντς «χτυπά» ανοικτά την πέμπτη θέση. Από το γκρουπ των Φράιμπουργκ, Αννοβέρου, Πάντερμπορν, Στουτγκάρδης και Αμβούργου – με την ομάδα της βόρειας Γερμανίας να είναι τελευταία – δύο θα πέσουν και μία θα παίξει πλέι άουτ παραμονής!

Η κατάσταση είναι δύσκολη για το Αμβούργο, ο Μπρούνο Λαμπαντία επέστρεψε στην προπονητική μετά από καιρό για να σώσει το ιστορικό κλαμπ, η ψυχολογία του συνόλου, όμως, υστερεί. Παίκτες διαθέτουν οι γηπεδούχοι (Όλιτς, Λασόγκα, φαν ντερ Φάαρτ), αλλά έχουν να σκοράρουν έξι ματς (αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου) και για να κερδίσουν την καλύτερη, αλλά κατώτερη σε φανέλα Άουγκσμπουργκ, χρειάζονται γκολ.

Προβλήματα στην άμυνα έχουν οι φιλοξενούμενοι, τους οποίους κοντράρουμε με άβολο τρόπο εφόσον είναι αουτσάιντερ στις στοιχηματικές αποδόσεις. Ομοίως με την ΚΠΡ, το Αμβούργο «ζεματίζεται» για βαθμούς. Δεν το έχουμε κυνηγήσει πολλές φορές φέτος, επομένως παίρνουμε το ρίσκο όχι με το άγχος πώς μας έχει κουβαδιάσει ένα κάρο φορές!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (1)
302. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 (2,35)
308. ΚΠΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 1 (2,10)

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (2)
302. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 Η – 1 Τ (4,10)
308. ΚΠΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 1 Η – 1 Τ (3,40)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x