Πόλο

Κεχαγιάς: «Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά»

Αντίδραση στα χιαστί παιχνίδια θέλει να δει ο Σάκης Κεχαγιάς, όπως τόνισε μετά την ευρεία νίκη της Εθνικής γυναικών επί της Τουρκίας.

Δεν σχολίασε το ματς κόντρα στην Τουρκία ο Σάκης Κεχαγιάς, ο οποίος αναφέρθηκε αμέσως στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι της Εθνικής γυναικών κόντρα στην Ολλανδία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει, προκειμένου να έχει ελπίδες στα χιαστί παιχνίδια.

«Πάντα έχεις να πεις κάτι για ένα παιχνίδι, αλλά δεν έχεις να πεις πάρα πολλά για ένα παιχνίδι που κερδίζεις με μια τέτοια διαφορά γκολ, γιατί οι ομάδες έχουν διαφορά δυναμικότητας εκ των πραγμάτων», είπε για την άνετη νίκη επί της Τουρκίας και συνέχισε:

«Εμείς έχουμε μπροστά κάποια παιχνίδια για να προετοιμαστούμε, που το βασικό για εμάς είναι το χιαστί αγώνα. Το βασικό είναι να έχεις αντίδραση τη στιγμή που πρέπει. Πλέον έχουμε την αναμέτρηση με την Ολλανδία, ένα παιχνίδι Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου πάντα όλες οι αναμετρήσεις είναι σημαντικές. Θα δοκιμάσουμε να κάνουμε αυτά που ξέρουμε καλά και ακόμα καλύτερα, και μετά θα στοχεύσουμε στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι».

Ασημάκη: «Χρειάζεται υπέρβαση»


Την υπέρβαση αναζητά από δω και πέρα η Εθνική γυναικών, προκειμένου να επανέλθει ξανά ψυχολογικά, μετά την βαριά ήττα απ’ την Ρωσία σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Ασημάκη.

«Εμείς αρχικά ήρθαμε με στόχο να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να έχουμε ένα πιο βατό χιαστί, γιατί αν παίρναμε μια καλύτερη κατάταξη στον όμιλο θα το είχαμε. Δεν τα καταφέραμε, πραγματοποιήσαμε κακές εμφανίσεις, η τελευταία μας εμφάνιση με τη Ρωσία ήταν δραματική», σχολίασε αρχικά η διεθνής φουνταριστή.

Όσο για την συνέχεια ανέφερε: «Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το παιχνίδι που μετράει είναι το χιαστί. Οι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Ιταλία και Ισπανία. Σίγουρα η ομάδα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να μπορέσει να ξεπεράσει και το ψυχολογικό κομμάτι της πολύ βαριάς ήττας από τη Ρωσία. Θα δοκιμαστούμε όλοι πιστεύω σε αυτό, θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα μου μπορεί να αντιδράσει και τελικά η έκβαση σε αυτό το Ευρωπαϊκό να είναι καλή, αλλά σίγουρα χρειάζεται την υπέρβαση από όλους μας και εμείς για αυτό θα προσπαθήσουμε. Η υπέρβαση πρέπει κυρίως να γίνει στον ψυχολογικό τομέα. Οπότε εμείς ελπίζουμε σε αυτή τη νίκη κι όχι απλά ελπίζουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε. Το παιχνίδι με την Ολλανδία δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, γιατί θα είμαστε τέταρτοι στον όμιλο ούτως ή άλλως, άρα προσανατολιζόμαστε στο χιαστί που θα είναι με έναν από τους δυο αυτούς αντιπάλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x