Euro 2024

Κι άλλη απώλεια για Αγγλία

Δεν έφτανε η ήττα από την Ιταλία, η Αγγλία έχασε και τον… φυσιοθεραπευτή της.

Στην εθνική Αγγλίας δεν πρόλαβαν να χαρούν το γκολ του Ντάνιελ Στάριτζ. Όχι απλώς επειδή στο τέλος έχασαν με 2-1 από την Ιταλία, αλλά κι επειδή στη διάρκεια των πανηγυρισμών «έχασαν» τον… φυσιοθεραπευτή τους.

Ο Γκάρι Λεβίν πάτησε σε ένα πεσμένο μπουκάλι με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του. Όπως έγινε γνωστό, υπέστη εξάρθρωση αστραγάλου και κάταγμα.

«Ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή για μας. Πονούσε πολύ, τον πήγαν στο νοσοκομείο και δυστυχώς το Μουντιάλ τελείωσε για αυτόν», επιβεβαίωσε ο προπονητής της ομάδας, Ρόι Χότζον, που πριν το τελευταίο φιλικό με την Ονδούρα είχε δει και τον βοηθό του, Ρέι Λιούινγκτον, να τραυματίζεται στο γόνατο και να κάνει χειρουργείο.

Ο 50χρονος άνδρας ήταν ο πρώτος φυσιοθεραπευτής της Άρσεναλ για 22 χρόνια, ενώ ανέλαβε την ίδια θέση στην εθνική Αγγλίας το 1996. Το 2008 αποχώρησε από τους «κανονιέρηδες» για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στα «λιοντάρια».

Το 2007 είχε σώσει τη ζωή του Τζον Τέρι όταν είχε γυρίσει η γλώσσα του στον τελικό του Λιγκ Καπ μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι, καθώς ήταν ο πρώτος που έτρεξε στο σημείο για να τον βοηθήσει. Παράλληλα, βοήθησε τον Εντουάρντο Ντα Σίλβα να επιστρέψει γερός στα γήπεδα μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό που είχε το 2007.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x