Τεχνολογία

Κι άλλη εικόνα από το περιβάλλον χρήσης του LG G3

Μια νέα εικόνα που διέρρευσε φαίνεται να προέρχεται από το επερχόμενο LG G3, τη νέα προσθήκη στη σειρά smartphone της LG και διάδοχο του επιτυχημένου LG G2.

Μια νέα εικόνα που διέρρευσε φαίνεται να προέρχεται από το επερχόμενο LG G3, τη νέα προσθήκη στη σειρά smartphone της LG και διάδοχο του επιτυχημένου LG G2. H εικόνα που δείχνει την αρχική οθόνη της συσκευής αποκαλύπτει έναν νέο σχεδιασμό στη διεπαφή χρήσης του λειτουργικού Android και φέρεται να ακολουθεί σχεδιαστικά τον δρόμο που ακολούθησε η Apple στο iOS 7 και η Samsung στο Τouchwiz UI για το Galaxy S5.

Το LG G3 αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 17 Μαΐου του τρέχοντος έτους. Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φέρει οθόνη ανάλυσης QHD (2560 x 1440 pixels) με διαγώνιο 5.5 ίντσες, ενώ θα ενσωματώνει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 SoC. Επιπλέον, η ιστοσελίδα My LG Cell Phones μιλάει για ένα νέο κινητό της LG με την κωδική ονομασία LS990, το οποίο σύμφωνα με τις προδιαγραφές θα είναι εκτός απροόπτου το LG G3.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x