Επικαιρότητα

Κι άλλο απόρρητο έγγραφο δημοσιοποίησε ο «Ρουβίκωνας»

Οι αντιεξουσιαστές κάνουν λόγο για «άνωθεν αλυσιδωτές πιέσεις» προς τη Δικαιοσύνη από την Τουρκία προς την κυβέρνηση και την κυβέρνηση προς τις δικαστικές αρχές

Με τη δημοσίευση δεύτερου απορρήτου εγγράφου σχετικά με την υπόθεση της επίθεσής τους στην τουρκική πρεσβεία επανήλθε την Παρασκευή η αντιεξουσιαστική ομάδα «Ρουβίκωνας» κάνοντας λόγο για «άνωθεν αλυσιδωτές πιέσεις» προς τη Δικαιοσύνη από την Άγκυρα προς την ελληνική κυβέρνηση και από την κυβέρνηση προς τις δικαστικές αρχές.

Ειδικότερα, αναφερόμενοι στην εκδίκαση της υπόθεσης σύλληψης μέλους τους που κατηγορείται για την επίθεση με μπογιές κατά του κτιρίου της πρεσβείας, οι αντιεξουσιαστές τονίζουν ότι «η προσπάθεια των αστυνομικών και δικαστικών αρχών να καταδικάσει τον σύντροφό μας, δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση, αν αναλογιστεί κανείς ότι προέρχεται ξεκάθαρα από -άνωθεν- αλυσιδωτές πιέσεις. Αρχικά, από την Τουρκική Πρεσβεία προς την Κυβέρνηση και κατόπιν από τη δεύτερη προς τις διωκτικές αρχές. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε ένα ακόμα "Απόρρητο-Κατεπείγον" έγγραφο από την ενδοϋπηρεσιακή επικοινωνία που ακολούθησε μετά την παρέμβαση στην Πρεσβεία».

inner

Μάλιστα, απειλούν τα ΜΜΕ κατηγορώντας για παραλήρημα «που εκδηλώθηκε την Τρίτη 2 Αυγούστου και αφορούσε στον Ρουβίκωνα, εκτός από όλα τα παραπάνω και τα wikileaks έγγραφα της ομάδας (που με "ραδιούργο" τρόπο ανακαλύψαμε...μέσα στη δικογραφία), είχαμε και την έμμεση σύνδεσή μας με ένα περιστατικό επίθεσης στη Μεξικανική Πρεσβεία (...) η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό, όσες συλλήψεις, απαγωγές και έρευνες σπιτιών κι αν κάνουν, όση παραπληροφόρηση και αν δημοσιευτεί στον Τύπο, όσες επερωτήσεις και αν γίνουν στη Βουλή».

«Εγκληματίες και Τρομοκράτες ήταν, είναι και θα είναι το κράτος και οι εκάστοτε διαχειριστές του. Συνεργοί Εγκληματιών και Τρομοκρατών είναι οι υπάλληλοι των Πρεσβειών, όπως του Μεξικού και για αυτό καλά θα κάνουν να φυλάγονται» αναφέρει χαρακτηριστικά ο «Ρουβίκωνας».


Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x