Euroleague

Κι όμως ο… Dunkston προτιμά τις τάπες!

Οι συναθλητές του στον Ολυμπιακό του έβγαλαν το παρατσούκλι Dunkston λόγω της… έφεσής του να καρφώνει, ο Μπράιαντ Ντάνστον όμως εξομολογήθηκε ότι προτιμά να δίνει τάπες!

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στην Εuroleague tv για την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό και τη διοργάνωση, αποκαλύπτοντας ότι προτιμά να φιλοδωρεί τους αντιπάλους με τάπες παρά να καρφώνει. Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» ανέφερε ακόμα ό,τι θέλει διαρκώς να βελτιώνει το παιχνίδι του σε όλους τους τομείς.

«Γνωρίζω την ιστορία της ομάδας, κάποιους από τους παλιούς της παίκτες. Ξέρω που ήρθα και προσπαθώ να εκπροσωπώ επάξια το σύλλογο για τον οποίο αγωνίζομαι», είπε αρχικά ο Αμερικανός και πρόσθεσε για τα ικανοποιητικά στατιστικά του στην πρώτη του χρονιά στη διοργάνωση: «Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να βελτιώσεις. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι. Αμυντικά, στα ριμπάουντ, σε όλα».

Όσο για το ψευδώνυμό του… Dunkston; «Το να σταματάω τους αντιπάλους μου με ικανοποιεί περισσότερο. Τα καρφώματα είναι ωραία για την ομάδα. Όμως το να δίνω τάπες και να παίζω άμυνα είναι πιο σημαντικό».

«Γνωρίζοντας ότι είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι σημαντικό να παίζεις με πολλή ενέργεια και πάθος», πρόσθεσες ενόψει της συνέχεια στη διοργάνωση με τη Ρεάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x