Επικαιρότητα

Κιλκίς: Σωματέμπορος και ληστής στα χέρια αστυνομικών

Να φύγει από τη χώρα με προορισμό τα Σκόπια επιχείρησε ένας 60χρονος Έλληνας

Να φύγει από τη χώρα με προορισμό τα Σκόπια επιχείρησε ένας 60χρονος Έλληνας που είχε διαπιστωθεί η εμπλοκή του σε υπόθεση αρπαγής και αγοραπωλησίας γυναικών (!), αλλά μόλις επιχείρησε να περάσει από τους Ευζώνους συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο στοιχείων στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πρωτοδικών Αθηνών για σωματεμπορία και αρπαγή, το οποίο εκκρεμούσε. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κρατείται και θα μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

*** Δυο διωκτικά έγγραφα εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 42χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Το ένα ήταν διάταξη του προέδρου Εφετών Ναυπλίου και το άλλο ένταλμα σύλληψης του Β΄ ανακριτή Πλημμελειοδικών Κορίνθου για ληστεία. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε την μεταγωγή του στις δικαστικές αρχές των δυο πόλεων.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x