Επικαιρότητα

Κινηματογραφική διάρρηξη βενζινάδικου στις Σέρρες

Οι δράστες έριξαν την τζαμαρία με κλεμμένο Ι.Χ. αγροτικό αυτοκίνητο

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας θυμίζουν οι κινήσεις επιτήδειων δραστών που στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν πρατήριο υγρών καυσίμων, δεν δίστασαν να κλέψουν αγροτικό όχημα και να εισβάλλουν στο πρατήριο μέσα από τη βιτρίνα του, με το κλεμμένο όχημα.

Το γεγονός συνέβη προχθές το βράδυ σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ένα χλμ. έξω από την πόλη των Σερρών, στην Εθνική οδό Σερρών Θεσσαλονίκης. Οι δράστες που παραμένουν ακόμη άγνωστοι, κατάφεραν να κλέψουν νωρίτερα από το Μελενικίτσι, χωριό του δήμου Ηράκλειας, ένα Ι.Χ. αγροτικό αυτοκίνητο από τον προαύλιο χώρο επιχείρησης και κατόπιν κατευθύνθηκαν προς τον στόχο τους ,που ήταν το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Το καλά κλειδωμένο πρατήριο υγρών καυσίμων και οι κάμερες ασφάλειας που είχε, δεν εμπόδισαν τους δράστες να μπουν μέσα σε αυτό, εισβάλλοντας με το κλεμμένο όχημα, μέσα από τη βαριά γυάλινη βιτρίνα του πρατηρίου. Ανενόχλητοι και φορώντας κουκούλες, έκαναν φύλλο και φτερό το πρατήριο υγρών καύσιμων, χωρίς να καταφέρουν όμως να πάρουν τίποτα, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του δεν είχε αφήσει χρήματα.

«Είναι το δέκατο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σε ένα χρόνο, σε πρατήριο υγρών καύσιμων» λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων υγρών καυσίμων Σερρών Γιώργος Κοτζάογλου, που και ο ίδιος έπεσε πριν χρόνια θύμα ληστείας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

«Ευτυχώς δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. Είναι σημεία των καιρών, δυστυχώς» δηλώνει μεταξύ άλλων ο κ. Κοτζάογλου, ενώ επισημαίνει σε όλους τους συναδέλφους του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών διερευνά την υπόθεση, ενώ το κλεμμένο ΙΧ αγροτικό όχημα θα εξετασθεί σχολαστικά πριν παραδοθεί στον κάτοχό του.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x