Oλλανδία

Κίνηση τακτικής με Έρικσεν

Η διοίκηση του Άγιαξ αξιώνει περίπου 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Κρίστιαν Έρικσεν και αν δεν βρεθεί ομάδα να καταβάλει αυτό το ποσό, τότε προτίθεται να του επεκτείνει το συμβόλαιο.

Πριν λίγες μέρες ο Φρανκ Ντε Μπουρ τόνιζε πως ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ένας από τους σίγουρους προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές του Άγιαξ. Ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας χαρακτήρισε «ουτοπία» την περίπτωση να συνεργάζεται με τον Δανό μέσο και την επόμενη χρονιά.

Ο Έρικσεν, λοιπόν, μοιάζει να βρίσκεται με το… ένα πόδι εκτός Άγιαξ, αλλά τα δεδομένα της περίπτωσής του ενδέχεται να αλλάξουν δραματικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sunday People», η διοίκηση του «Αίαντα» αξιώνει για τον νεαρό παίκτη περίπου 20 εκατ. ευρώ. Αν δεν βρεθεί ομάδα πρόθυμη να καταβάλει το ποσό αυτό, τότε οι Ολλανδοί θα προβούν σε ανανέωση του συμβολαίου του Έρικσεν, το οποίο λήγει το 2014.

Για την εφημερίδα, αυτή είναι μια κίνηση τακτικής, με την οποία η διοίκηση του Άγιαξ θέλει να ασκήσει πίεση στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Έρικσεν.

Μία από αυτές είναι η Λίβερπουλ, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς θεωρεί υπερβολικό το ποσό που ζητούν οι Ολλανδοί. Με την κίνηση αυτή, όμως, ενδέχεται να αλλάξει στάση και να ικανοποιήσει τις αξιώσεις της διοίκησης του Άγιαξ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν τον Δανό να μετακομίζει στο Άνφιλντ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x