Champions League

«Κίνητρο να υπερασπίζεσαι τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Το κίνητρο δεν είναι ο μεγάλος αντίπαλος, αλλά η υπεράσπιση της φανέλας του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες ενόψει του ματς με τη Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πιστεύουν στις δυνατότητές τους και είναι αισιόδοξοι ενόψει της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εκείνον να υπερασπίζεται την ερυθρόλευκη φανέλα, λέγοντας παράλληλα πως το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ένα γήπεδο που προκαλεί το σεβασμό των αντιπάλων.

«Καλησπέρα. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς που θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε όσα κάναμε κόντρα στην Ατλέτικο αλλά και τα καλά στοιχεία που δείξαμε σε κομμάτια του παιχνιδιού με τη Μάλμε. Αν τα "παντρέψουμε" σωστά θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Γιουβέντους», δήλωσε αρχικά ο Τσόρι Ντομίνγκες και πρόσθεσε:

«Για εμάς πάντα είναι κίνητρο να παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Αν και το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να υπερασπιζόμαστε τα χρώματα του Ολυμπιακού. Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να πάρουμε το παιχνίδι με την Γιουβέντους, διότι θα μας φέρει σε καλή θέση στο μέλλον».

Για το αν πιστεύει πως θα σκοράρει: «Μακάρι να σκοράρω αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Πρώτα πρέπει να ρωτήσουμε τον Μίτσελ αν θα παίξω… Αν παίξω θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Και να έρθει το γκολ, καλώς, αν όχι μου φτάνει να πάρουμε το ματς».

Για τον κόσμο στο Καραϊσκάκη: «Το Καραϊσκάκη είναι μία έδρα που προκαλεί σεβασμό και δεν είναι έυκολο για κανέναν αντίπαλο να παίξει εδώ. Αύριο θα χρειαστούμε τη στήριξή του και το έχουμε στο μυαλό μας. Είναι κάτι που δουλεύει υπέρ μας».

Για το γεγονός πως είχε φτάσει κοντά στη Γιουβέντους στο παρελθόν: «Είναι αλήθεια ότι ήμουν κοντά στη Γιουβέντους. Όμως, αυτό είναι παρελθόν και τώρα θα πρέπει να σκεφτώ το παρόν. Σκέφτομαι μόνο το αυριανό παιχνίδι και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για τον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Κάρλος Τέβες αλλά και γενικά ένα σχόλιο για τη Γιουβέντους: «Δεν έχω μιλήσει με τον Τέβες. Στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους είναι πολλά που πρέπει να προσέξεις γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνατότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x