Βόλεϊ

Κλαρούδας: «Στόχος η τετράδα»

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τον στόχο της τετράδας που έχει ο Παμβοχαϊκός αναφέρθηκε ο Γιώργος Κλαρούδας, χαρακτηρίζοντας το φετινό πρωτάθλημα απρόβλεπτο και ανταγωνιστικό.

Στα χαρακτηριστικά του Παμβοχαϊκού, της φετινής Volleyleague, αλλά και του αντιπάλου της ομάδας του στην πρεμιέρα, Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Κλαρούδας στις δηλώσεις του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Βόχας έθεσε την τετράδα ως στόχο της ομάδας του, αναφέρθηκε στα φαβορί να του… πάρουν τη θέση, αλλά και σ’ αυτά για τίτλο και υποβιβασμό.

Αναλυτικά:
«Στόχος της ομάδας είναι να μπει στην τετράδα του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο αρχικός στόχος και γι' αυτό δουλεύουμε. Θέλουμε επίσης να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Οι νίκες και η πρόκριση μας στο League Cup ήταν θετικές, γιατί ο κόσμος μετά την περυσινή μέτρια σεζόν, με την ομάδα να παλεύει για τη σωτηρία στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, απομακρύνθηκε λίγο, ωστόσο θέλουμε φέτος να τον φέρουμε πίσω στο γήπεδο».

Ποιο θα είναι το φαβορί του πρωταθλήματος;
«Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, όχι μόνο γιατί έχει το καλύτερο ρόστερ, αλλά γιατί έχει λυμένα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, οικονομικά κυρίως. Συνεπώς έχει τη δυνατότητα να δουλεύει απερίσπαστος, χωρίς να επηρεάζει την ομάδα τίποτα άλλο. Επίσης έχει πολλούς παίκτες υψηλού επιπέδου κι αυτό βοηθάει στο να γίνεται καλή προπόνηση. Αυτός είναι ένας λόγος που θεωρώ ότι είναι πολύ πιο μπροστά από τις άλλες ομάδες. Ωστόσο στα ματς της τετράδας μετράνε και πολλά άλλα πράγματα, πιθανοί τραυματισμοί, η κατάσταση των ομάδων εκείνη τη στιγμή, η θέληση των παικτών».

Με ποιες ομάδες θα παλέψει ο Παμβοχαϊκός για την 4αδα;
«Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα στην 4αδα. Αν συμβεί κάτι διαφορετικό θα είναι τεράστια έκπληξη και θα ανατρέψει πολλά στο πρωτάθλημα. Εμείς στοχεύουμε την τετράδα σίγουρα και νομίζω μπορούμε να μπούμε. Θα παλέψουμε μαζί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, το Φοίνικα, την Κηφισιά, ίσως και τον Άρη, που έδειξε ικανός να κάνει ζημιές. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό».

Ποιες ομάδες δεν θα κινδυνέψουν;
«Ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως εφέτος δεν θα κινδυνέψει. Πιο επίφοβες ομάδες για τον υποβιβασμό θεωρώ τη Λαμία, τη ΜΕΝΤ, και μετά την Ορεστιάδα, αν βρεθεί στα πλέι άουτ».

Επομένως μπαίνουμε σε ένα απρόβλεπτο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;
«Σίγουρα. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό που έγιναν μεγάλες μάχες. Οι περισσότερες ομάδες αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν να κάνουν τη ζημιά απέναντι και σε καλύτερες ομάδες».

Κάνετε ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη. Το μπορείτε να πάρετε από αυτό το ματς;
«Απ’ όλους τους αγώνες θέλουμε να κερδίζουμε βαθμούς και εμπειρίες. Είναι μια δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, θα πάμε στο Ρέντη για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι κι ας κερδίσει ο καλύτερος. Δεν θα έχουμε εμείς άγχος. Η ομάδα μου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x