Stoiximan Super League

«Κλείνει τον Μανωλά η Άρσεναλ»

Νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Άρσεναλ εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, αφού επιθυμούν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στα μετόπισθεν.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του Κώστα Μανώλα για την Άρσεναλ, η οποία κινείται για την απόκτησή του, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η «Daily Mail» υποστηρίζει ότι οι Λονδρέζοι ψάχνουν τον διάδοχο του Τόμας Βερμάελεν στο κέντρο της άμυνας, κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα μετά τον τραυματισμό του Κίραν Γκιμς.

Ωστόσο, πρόθεση των «κανονιέρηδων» είναι να ολοκληρώσουν άμεσα τη συγκεκριμένη μεταγραφή, θέλοντας αυτή να μην ξεπεράσει τα 6,5 εκατ. λίγες (8.1 εκατ. ευρώ) μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Πάντως, στο Νησί γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα πουλήσει ακριβά τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, αφού έπαιξε φέτος και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική Ελλάδας.

Εκείνο, όμως, που προβληματίζει τον αγγλικό Τύπο είναι το γεγονός αν ο Μανωλάς θα δεχθεί να μην έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ, αφού πρώτες επιλογές αποτελούν ο Μαρτεζάκερ και ο Κοσιελνί.

Οι Λονδρέζοι, σε κάθε περίπτωση, παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον 23χρονο αμυντικό.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x