NBA

Κλείνουν Ινγκλς οι Κλίπερς

Μια… ανάσα από το NBA και τους Λος Άντζελες Κλίπερς φαίνεται πως βρίσκεται ο Τζο Ινγκλς. Αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο 26χρονος φόργουορντ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Έτοιμος να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για τον μαγικό κόσμο του NBA, είναι όπως όλα δείχνουν ο Τζο Ινγκλς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ESPN», ο 26χρονος φόργουορντ τα έχει βρει σε όλα με τους Λος Άντζελες Κλίπερς για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του διεθνούς Αυστραλού έχει συνδεθεί με ομάδα του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου. Και το προηγούμενο καλοκαίρι οι Μέμφις Γκρίζλις έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τον ίδιο να καταλήγει -τελικά- στη Μακάμπι.

Με τη φανέλα των Ισραηλινών κατέκτησε και την Ευρωλίγκα της σεζόν 2013-2014, έχοντας κατά μέσο όρο στην διοργάνωση 6.4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ. Στο παρελθόν έχει λάβει μέρος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και με τη Μπαρτσελόνα.

Εκτός των άλλων όμως, ο Ινγκλς έδωσε το «παρών» και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έχοντας συνολικά 11.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά αγώνα.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x