Επικαιρότητα

Κλειστοί δρόμοι, αλλαγές σε μετρό - λεωφορεία λόγω Πολυτεχνείου

Τεράστια υπομονή χρειάζεται να διαθέτουν σήμερα Παρασκευή οδηγοί και επιβάτες αφού θα κλείσουν δρόμοι και θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων.

Τεράστια υπομονή χρειάζεται να διαθέτουν σήμερα Παρασκευή οδηγοί και επιβάτες αφού θα κλείσουν δρόμοι και θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων.

Λόγω των εκδηλώσεων για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου, υπάρχουν σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το ίδρυμα έως την πλατεία Κάνιγγος. Επιπλέον, επειδή θα διαξαχθεί και η καθιερωμένη πορεία, η ευρύτερη περιοχή του κέντρου, οι λεωφόροι Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και σχεδόν όλοι οι δρόμοι γύρω από αυτές θα κλείσουν.

Οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως επί της ουσίας ολόκληρο το κέντρο θα είναι κλειστό από τις 3 το μεσημέρι με την Τροχαία να συνιστά στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στους 'ευαίσθητους" χώρους.

Προβλήματα και στις συγκοινωνίες

Σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα υπάρξουν τροποποιήσεις τόσο στα δρομολόγια όσο και τις στάσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Η εφαρμογή των μέτρων και σε αυτή την περίπτωση θα είναι σταδιακή, ανάλογα με τις υποδείξεις της ΕΛΑΣ.

Δεν θα λειτουργήσουν οι γραμμές 242, 250 και Ε90. Επίσης, δεν θα κινηθεί η λεωφορειακή γραμμή 100, ενώ οι γραμμές 220, 221, 235, 622 και 815 δεν θα λειτουργήσουν στη διαδρομή Ζωγράφου-Γουδή. Ακόμη, οι γραμμές του τραμ Σύνταγμα - ΣΕΦ και Σύνταγμα - Ασκληπιείο Βούλας θα τερματίζουν στη στάση Λεωφόρος Βουλιαγμένης, ενώ τα δρομολόγια της Χ95 θα εκτελούνται μέχρι το σταθμό του μετρό Εθνική Άμυνα.

Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί σήμερα

Κλειστοί λόγω επετείου του Πολυτεχνείου θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό "Σύνταγμα", "Ευαγγελισμός" και "Μέγαρο Μουσικής" από τις 15:00 το απόγευμα.

Ο σταθμός του Μεγάρου θα κλείσει στις 15:00 και οι σταθμοί στο Σύνταγμα και στον Ευαγγελισμό θα κλείσουν από τις 17:00. Από τις ώρες που θα κλείσουν οι σταθμοί οι συρμοί θα περνούν χωρίς στάση.

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x