Euroleague

Κλέιζα και Χάκετ μιλούν για τον Ολυμπιακό

Ο… παλιόφιλος Λίνας Κλέιζα και ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησαν στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube για τον αγώνα της Αρμάνι την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Στην άμυνα του Ολυμπιακού και την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ επικεντρώθηκαν στις αναφορές τους εν όψει του αγώνα της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη στο ΣΕΦ ο Λίνας Κλέιζα και ο Ντάνιελ Χάκετ.

«Το κλειδί είναι να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζει ο Ολυμπιακός στον αγώνα. Παίζουνε με το ίδιο σύστημα εδώ και καιρό», τόνισε ο Λιθουανός φόργουορντ, που προ τετραετίας είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».

Από την πλευρά του, ο Ιταλός γκαρντ τόνισε: «Το κλειδί για μας θα είναι να μπούμε και να παίξουμε δυνατά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Να παίξουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε τη δράση των γκαρντ τους που έχουν ποιότητα και να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού, που είναι από τις πιο δυνατές στην Ευρωλίγκα. Θα είναι μια πρόκληση για μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρωταθλητές Ιταλίας προτίμησαν να μην προπονηθούν στο ΣΕΦ, αλλά στο κλειστό του Εσπέρου το απόγευμα της Τετάρτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x