Μουντομπάσκετ 2014

Κλέιζα: «Θα το πάρει η Ισπανία»

Σαφές προβάδισμα, μπροστά ακόμη και από την ομάδα των ΗΠΑ, έχει η Ισπανία για την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ σύμφωνα με τον Λίνας Κλέιζα.

Τον πρώτο λόγο στην Ισπανία δίνει ο Λίνας Κλέιζα για την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ. Ο Λιθουανός φόργουορντ, που δεν θα ενισχύσει τη δική του εθνική ομάδα, θεωρεί πως η δύναμη της έδρας και οι απουσίες των ΗΠΑ γέρνουν την πλάστιγγα προς την πλευρά της οικοδέσποινας.

«Για μένα το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Πιστεύω πως η Ισπανία θα κατακτήσει τον τίτλο. Οι ΗΠΑ πιθανότατα θα φτάσουν στον τελικό, αλλά δεν έχουν όλα τους τα αστέρια. Η Ισπανία έχει μια καλή ευκαιρία να το πάρει. Αν την εξαιρέσουμε, η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα που θα χαρακτήριζα φαβορί είναι η Λιθουανία, ενώ υπάρχει και η απρόβλεπτη ομάδα της Σερβίας, αν και δεν έχουν πετύχει κάτι σπουδαίο μετά την απόσυρση της παλιάς φρουράς τους. Η Κροατία είναι επίσης ανάμεσα στις ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη, ενώ υπάρχει η Βραζιλία και η Αργεντινή, αν και η τελευταία έχει παίκτες που έχουν μεγαλώσει σε ηλικία», ανέφερε ο νέος άσος της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x