Βόλεϊ

Κληρώνει για τα Κύπελλα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Κύπελλο Ελλάδας για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών, με την κλήρωση να διεξάγεται το μεσημέρι (12.00) της Πέμπτης (29/1) στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Με τις ομάδες των μεγάλων κατηγοριών να μπαίνουν στη μάχη συνεχίζεται το Κύπελλο βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Ο θεσμός μπαίνει στην τελική του ευθεία με την κλήρωση να διεξάγεται την Πέμπτη (28/1) στα γραφεία της ομοσπονδίας στις 14.00, προκειμένου να αναδειχτούν τα ζευγάρια της πρώτης αγωνιστικής της Γ’ φάσης για άνδρες και γυναίκες.

Στους άνδρες μαζί με τις δώδεκα ομάδες της Volleyleagie, που ξεκινούν τώρα τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο, στην κληρωτίδα θα μπουν οι: ΣΦΠ Χανίων, Παναχαϊκή και οι νικητές των ματς Νίκη Αιγινίου-Ηρακλής (θα γίνει στις 4/2) και Φθία-Πήγασος Πολίχνης (θα γίνει στις 29/1)

Η 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης (οι αγώνες είναι νοκ άουτ) θα διεξαχθεί στις 4/2 και 11/2 ενώ η 2η αγωνιστική (προημιτελική φάση) στις 18/2.

Στις γυναίκες μαζί με τις 9 ομάδες της Α1 -καθώς δεν δήλωσαν συμμετοχή Ηλιούπολη και Μακεδόνες Αξιού- θα βρεθούν οι: Ηρακλής, Πετρούπολη και οι νικητές των αναμετρήσεων ΕΟΣ – ΣΦΒ Ερμής (θα γίνει στις 28/1), Άρης –Ελασσόνα (θα γίνει στις 28/1), Γιάννενα – ΑΣΚ Λαγκαδά (θα γίνει στις 8/2), Αργυρούπολη – ΓΑΣ Μεσσαράς, ΑΕ Αμπελοκήπων – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (θα γίνει στις 6/2).

Η 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών (οι αγώνες είναι νοκ άουτ) θα διεξαχθεί στις 11/2 και στις 18/2 και η 2η αγωνιστική (προημιτελική φάση) στις 25/2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x