Βόλεϊ

Κληρώνει στην Ορεστιάδα

Το πρώτο βήμα για την έναρξη της Volleyleague θα γίνει τη Δευτέρα (7/7 - 12.30)στην Ορεστιάδα, όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος 2014-15.

Η Ορεστιάδα γιορτάζει την επιστροφή της στη Volleyleague μετά από επτά χρόνια και θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι δώδεκα ομάδες που συμμετέχουν θα μάθουν το πρόγραμμα της περιόδου 2014-15 στη κλήρωση που θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (7/7 - 12.30) στον πολυχώρο Principal.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι οι Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Κηφισιάς, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Γ.Σ.Λαμία, Α.Σ.Άρης, Παναθηναϊκός Α.Ο., Μ.Ε.Ν.Τ., Α.Ο.Ορεστιάδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης (που θα καλυφθεί τηλεοπτικά απ’ το Novasports και με live streaming το www.volleyleague.gr) θα τιμηθούν ο πρόεδρος του συλλόγου της Ορεστιάδας, Βασίλης Γκιζάνης, ο πρώην παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, ο οποίος σταμάτησε το βόλεϊ, οι προπονητές Γιώργος Τεκτονίδης, Γιώργος Πασαλίδης και ο διαιτητής Χρήστος Μπατιανίδης που εφέτος έκλεισε την καριέρα του.

Η τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης θα γίνει απ’ το Novasports και με live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.Π. www.volleyleague.gr.

Μετά την κλήρωση θα ακολουθήσει η 107η συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. όπου θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, η οργάνωση του νέου πρωταθλήματος, οι αδειοδοτήσεις Τ.Α.Α., χορηγίες και οικονομικά θέματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x