Euro 2016

Κάλεσε Γκέκα ο Ρανιέρι!

Δεν πέρασαν -εν τέλει- απαρατήρητα τα μαγικά του Γκέκα στην Τουρκία! Ο Ρανιέρι τον κάλεσε στην προεπιλογή (των λεγεωνάριων) της Εθνικής για τα δύο προσεχή παιχνίδια των προκριματικών! Θυμηθείτε τους.

Επιστρέφει στην Εθνική -για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ του καλοκαιριού- ο Φάνης Γκέκας! Έστω κι αν πριν οκτώ μέρες δεν βρισκόταν στην προεπιλογή των λεγεωνάριων του Κλαούντιο Ρανιέρι, εν τέλει σήμερα ο Ιταλός κόουτς κάλεσε τον Έλληνα φορ.

Και πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, όταν τον βλέπει να είναι... καυτός στην Τουρκία, έχοντας σημειώσει έξι γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές και διατηρώντας την Ακίσασπορ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει 11 και 14 Οκτωβρίου τις Φινλανδία και Β. Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016 κι έστω αν μιλάμε για προεπιλογή ακόμα, όλα δείχνουν πως ο Γκέκας θα βρίσκεται και στην τελική επιλογή, δεδομένου της εμπειρίας και κυρίως της εκπληκτικής φόρμας που είναι αυτή τη στιγμή.

Ήδη στη λίστα της προεπιλογής του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκονταν οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Λουκάς Βύντρα, Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρόμ), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα) και Αβραάμ Παπαδόπουλο (Τράμπζονσπoρ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x