Stoiximan Super League

Κλωναρίδης: «Ίσως το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου»

Ξεχωριστό είναι για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, όπως δήλωσε ο 22χρονος επιθετικός κατά την παραλαβή του βραβείου του.

Το γκολ που πέτυχε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στο Παναθηναϊκός-Πλατανιάς δεν είναι μόνο το καλύτερο (βάσει ψηφοφορίας) της 21ης αγωνιστικής της Super League, καθώς πιθανόν να πρόκειται και για το πιο όμορφο από αυτά που έχει βάλει ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» στην καριέρα. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα της Nova κατά την παραλαβή του βραβείου του.

«Είναι πάντα μια τιμή να παίρνεις βραβείο για το καλύτερο γκολ και είναι η πρώτη φορά που βραβεύομαι. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν. Εκείνη τη στιγμή είδα ότι ο αμυντικός είχε βγει έξω πολύ γρήγορα, είχα το χώρο για να κάνω κοντρόλ και να τον περάσω και αυτό έκανα. Πήγε τέλεια η πρώτη κίνηση, αποφάσισα να σουτάρω και η μπάλα πήγε εξαιρετικά στην εστία. Πρέπει να είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου», δήλωσε ο Κλωναρίδης, ενώ μίλησε και για τον αγώνα της Κυριακής (8/2, 17:15) με τον Παναιτωλικό: «Κέρδισαν δύο συνεχόμενα παιχνίδια και έκαναν μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε πως θα έρθουν με μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουν, όμως θα δείξουμε το πραγματικό μας πνεύμα, θα δείξουμε ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ερωτηθείς για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις μεγάλα όνειρα, αλλά κοιτάμε να παίρνουμε κάθε αγώνα όπως έρχεται και να προχωράμε βήμα-βήμα. Είναι δύσκολο να δούμε τι θα μας φέρει το μέλλον και για αυτό θα πάμε βήμα-βήμα».

Από την πλευρά του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και προπονητής της εφηβικής ομάδας, Κώστας Ταράσης, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο, σχολίασε: «Ως αμυντικός δεν θα ήθελα να τον έχω αντίπαλο. Ήταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ, αλλά το γκολ είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Του εύχομαι να πετύχει και ένα γκολ την Κυριακή και ας μην είναι τόσο όμορφο. Να μπει η μπάλα στα δίχτυα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x