Μαχητικά Αθλήματα

Κόβαλεφ: «Ο Γουόρντ με φοβάται…»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Σεργκέι Κόβαλεφ σχετικά με την απόσυρση του Αντρέ Γουόρντ από την ενεργό δράση, υποστηρίζοντας πως ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας τον φοβάται.

Δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως ο Αντρέ Γουόρντ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 33 ετών ο Σεργκέι Κόβαλεφ. Όπως υποστήριξε, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του επειδή τον φοβάται.

«Ο Γουόρντ αποσύρθηκε επειδή με φοβάται» τόνισε.

Νωρίτερα είχε δηλώσει πως η συγκεκριμένη απόφαση του Γουόρντ θα κάνει καλό στο άθλημα, καθώς αρκετοί πυγμάχοι θα αποκτήσουν ένα επιπλέον κίνητρο για να διεκδικήσουν τίτλους.

«Η συγκεκριμένη απόφαση μόνο καλό θα κάνει στην πυγμαχία, καθώς πολλοί αθλητές θα αποκτήσουν ένα νέο κίνητρο στην προσπάθειά τους να γίνουν κάτοχοι τίτλων. Επίσης, θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον και για το κοινό, καθώς δε θα υπάρχουν άλλοι βαρετοί αγώνες για τους παγκόσμιους τίτλους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουόρντ μέτρησε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στον Κόβαλεφ κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x