Μαχητικά Αθλήματα

«Κόβουν» το μποξ στον Φέρι

Προ ημερών τρόλαρε τα media με την απόφασή του να σταματήσει το μποξ. Πλέον κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποκλειστεί για τον Τάισον Φέρι μετά από σχετική ποινή της βρετανικής ομοσπονδίας πυγμαχίας.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να σταματήσει το μποξ ο Τάισον Φέρι. Ο βρετανός πυγμάχος πριν από λίγες ημέρες είχε τρολάρει τα media ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Λίγο αργότερα όμως τόνισε ότι παραμένει.

Η σημερινή εξέλιξη είναι αρκετά σοβαρή καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες η βρετανική ομοσπονδία πυγμαχίας να «κόψει» στον Φέρι την άδεια να δίνει αγώνες τιμωρώντας τον γιατί βρέθηκε να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης.

Σύμφωνα τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, στις 12 του μήνα που θα συνεδριάσει το ΔΣ της ομοσπονδίας θα αποφασίσει εάν θα επιβάλει ποινή στον Φέρι.

«Η χρήση κοκαΐνης είναι ενάντια στους νόμους. Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του και να μην τιμωρείται. Πρόκειται να χρήση ναρκωτικής ουσίας, άρα πρέπει να υπάρξει και ανάλογη τιμωρία», ανέφερε ο Ρόμπερτ Σμιθ, γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x