Stoiximan Super League

Κοντά σε Λάζοβιτς ο Ολυμπιακός!

Σε διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Ντάρκο Λάζοβιτς, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε στο σερβικό Τύπο ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Βελιγραδίου.

Πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ντάρκο Λάζοβιτς!

Όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Βελιγραδίου, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με το ενδεχόμενο «deal» να εμπλέκει και το δανεισμό δύο παικτών από τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά.

Σύμφωνα με τον Ζβέζνταν Τέρζιτς, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Νέναντ Λαλάτοβιτς, επιθυμεί το δανεισμό του Αλεξάνταρ Κατάι, ο οποίος αυτή τη στιγμή συμμετέχει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, αλλά και του νεαρού Μάρκο Γιάνκοβιτς, ο οποίος ανήκει στα τμήματα υποδομής των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Είναι αλήθεια πως είχαμε μία επικοινωνία με τον Ολυμπιακό. Μιλήσαμε για τη μεταγραφή του Λάζοβιτς, αλλά και για την πιθανή συνεργασία μας, για το δανεισμό ενός ή δύο παικτών μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν χρειάζεται να αναφέρω τα ονόματα», δήλωσε στην ιστοσελίδα «novosti.rs» ο τζένεραλ μάνατζερ του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x