Αγγλία

Κοντά σε νεαρό Ισπανό η Λίβερπουλ

Λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακίνηση του Λουΐς Αλμπέρτο από τη Σεβίλλη στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Ο 20χρονος κοστολογείται στα 10 εκατ. ευρώ.

Ανήκει στη Σεβίλλη από το 2004, όταν σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε να αγωνίζεται στα παιδικά τμήματα του συλλόγου. Στην πρώτη ομάδα έπαιξε την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και το καλοκαίρι του 2012 ο Λουΐς Αλμπέρτο δόθηκε δανεικός στην Μπαρτσελόνα Β, όπου σε 35 αγώνες σημείωσε 26 γκολ. Μια επίδοση που προκάλεσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για την απόκτησή του νεαρού Ισπανού.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Λίβερπουλ και η Σεβίλλη βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με τους Ισπανούς να αξιώνουν περίπου 10 εκατ. ευρώ και τους Άγγλους να προσπαθούν να ρίξουν, κάπως, τις απαιτήσεις των συνομιλητών τους. Η αγγλική εφημερίδα θεωρεί πως η διοίκηση των «κόκκινων» θα προσφέρει, σύντομα, το ποσό που αξιώνει η αντίστοιχη της Σεβίλλης, προκειμένου να προλάβει τους… μνηστήρες του Λουΐς Αλμπέρτο , οι οποίοι αρχίζουν να αυξάνονται, με τη Μπαρτσελόνα να δείχνει έτοιμη να εκμεταλλευτεί πιθανή… αδράνεια της Λίβερπουλ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x