Χάντμπολ

Κοντά σε Πρτσκάλο ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ!

Ο Κροάτης περιφερειακός σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr έρχεται στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα της Νέας Ιωνίας

Μπορεί να έχει πραγματοποιήσει ήδη 8 μεταγραφές, αλλά ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ δεν σταματάει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr ο Νταβόριν Πρτσκάλο θα είναι το… κερασάκι στην τούρτα στο φετινό ρόστερ της ομάδας της Νέας Ιωνίας.

Με τον Κροάτη περιφερειακό υπάρχει προφορική συμφωνία και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Ο 33χρονος αθλητής ύψους 1,97 μ. είναι πολύ έμπειρος, έχοντας αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες ευρωπαϊκών κυπέλλων (Τσάμπιονς Λιγκ και EHF Cup, Τσάλεντζ Καπ), ενώ επίσης έχει παίξει σε επτά διαφορετικά πρωταθλήματα!

Φόρεσε την φανέλα των Μέτκοβιτς (Κροατία), Μπόσνα Σαράγεβο (Βοσνία), Όσιγιεκ (Κροατία), Κάρλοβατς (Κροατία), Κασαράνο (Ιταλία), Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία), Σάτου Μάρε (Ρουμανία), Φέντορφ (Γερμανία), ενώ πέρσι ήταν στο Ισραήλ.

Είναι επαγγελματίας παίκτης από 1998 και στο παρελθόν έχει κληθεί στις Εθνικές ομάδες Νέων και Ανδρών της Βοσνίας.

Στην καριέρα του έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το σούπερ καπ Ιταλίας με την Κασαράνο και το κύπελλο Βοσνίας με την Μπόραζ, ενώ τις χρονιές 2009 και 2010 αναδείχθηκε καλύτερος αριστερός ίντερ.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x