NBA

Κοντά σε Σανς κι ο έτερος Ντράγκιτς

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Ζόραν Ντράγκιτς, αδερφού του Γκόραν που ήδη παίζει στην ομάδα, βρίσκονται οι Σανς.

Παρέα στον αδερφό του στους Σανς ετοιμάζεται να κάνει ο Ζόραν Ντράγκιτς. Ο μικρότερος αδερφός του Γκόραν, που αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης του ΝΒΑ την περασμένη σεζόν κι επελέγη στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη μετακίνησή του στην ομάδα της Αριζόνα.

Το deal αναμένεται να είναι για δύο χρόνια, ενώ το buy out του συμβολαίου του με τη Μάλαγα, που φέρεται να αγγίζει τα 1,1 εκατ. δολάρια, θα αναλάβουν να καλύψουν από κοινού ο ίδιος ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ και οι Σανς. Μάλιστα φημολογείται πως ίσως και ο 28χρονος αδερφός του, που έχει συμβόλαιο 7,5 εκατ. δολαρίων για την ερχόμενη σεζόν, να βοηθήσει οικονομικά.

Ο Ζόραν Ντράγκιτς είχε φέτος 11,3 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1,5 κλεψίματα κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο Μουντομπάσκετ είχε 12,9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,4 κλεψίματα ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x