Super League 2

Κοντά στα «Παιδικά Χωριά SOS» η ΑΕΚ

Μετά την επίσκεψη αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών στο «Μητέρα», η ΑΕΚ θα δείξει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο πριν το ματς με την Επισκοπή θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση ειδών για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Η κοινωνική δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζεται, καθώς είχε προηγηθεί η επίσκεψη αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών της ομάδας στο «Μητέρα». Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο του αγώνα με την Επισκοπή, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ειδών για τα Παιδικά Χωριά SOS πριν από την έναρξη της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση του «Δικεφάλου»

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στον αγώνα με αντίπαλο την Επισκοπή (ΟΑΚΑ, 18:00) θα πραγματοποιηθεί η κοινωνική δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ που έχει ήδη ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες και αφορά τα Παιδικά Χωριά SOS.

Θα συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης για να ενισχύσουμε τον αγώνα των Παιδικών Χωριών SOS που αντιμετωπίζουν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα τα οποία έχουν διογκωθεί λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Συγκεκριμένα, δύο φορτηγά αυτοκίνητα των Παιδικών Χωριών θα βρίσκονται 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (από τις 15:00) έξω από τις Θύρες 9 το ένα και VIP το άλλο, ώστε αφού συγκεντρωθούν τα είδη να μεταφερθούν απευθείας στον προορισμό τους.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας που θα έρθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα να φέρουν μαζί τους οτιδήποτε τους περισσεύει από τα παρακάτω είδη ώστε να ενισχύσουμε έναν αγώνα Ζωής.

Τα είδη είναι: όσπρια (φακές,φασόλια), δημητριακά, λάδι, μέλι, κακάο, αλεύρι, αλάτι, κονσέρβες τόνου, ντοματάκια (σάλτσες, πελτές), γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, πουρές (σκόνη), χυμοί Amita.

Επίσης, είδη καθαρισμού όπως χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σκόνη πλυντηρίου, υγρό σαπούνι κ.α.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ των προτέρων όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που σκοπεύουν να προσφέρουν έστω και ένα είδος στηρίζοντας την δράση αυτή. Η προσφορά όπου υπάρχει ανάγκη είναι μια μεγάλη ηθική ανταμοιβή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x