Stoiximan Super League

Κοντά στην παραμονή ο Ανάκογλου

Πολλές είναι οι πιθανότητες να παραμείνει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Ανάκογλου. Το «ψηστήρι» του Λυμπερόπουλου. Βροχή προτάσεων από μάνατζερ.

Έναν από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της είναι πολύ πιθανό να κρατήσει στο ρόστερ της στην τρίτη κατηγορία η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ανάκογλου, που παρότι μέχρι τώρα φάνταζε σχεδόν απίθανο να παραμείνει, όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει την «Ένωση» στην προσπάθεια επανεκκίνησης που θα αρχίσει.

Με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό συναντήθηκε στις Σέρρες ο Νίκος Λυμπερόπουλος και του ανέφερε πως όλοι θέλουν να ηγηθεί της νέας ΑΕΚ. Ο παίκτης, που συν τοις άλλοις αποκτήθηκε το χειμώνα με παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη από τον Πανσερραϊκό, φάνηκε να «ψήνεται» από τα επιχειρήματα του Λυμπερόπουλου. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον «Λύμπε», καθώς και τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Κοντά στην παραμονή στην ΑΕΚ είναι και ο Σωκράτης Τσουκαλάς. Ο 21χρονος δεξιός μπακ δέχτηκε επίσημη πρόταση και είναι θετικός στο να συνεχίσει στην ομάδα.

«Βροχή» προτάσεων

Η προοπτική της ΑΕΚ είναι πλέον πολύ δελεαστική. Δεκάδες μάνατζερ προτείνουν καθημερινά παίκτες, βλέποντας πως είναι ένας πολύ ελκυστικός προορισμός για τους πελάτες του. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Τραϊανό Δέλλας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος εξετάζουν όλες τις λύσεις και θα αποφασίσουν για τους εκλεκτούς. Αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τον υπάρχοντα κορμό της ομάδας. Η θέση της «Ένωσης» είναι σαφής: οι περισσότεροι νεαροί παίκτες από το φετινό ρόστερ είναι ευπρόσδεκτοι στη νέα προσπάθεια, αλλά δεν θα… παρακαλέσουν κανέναν να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Δεδομένη είναι η επιστροφή του Νίκου Γεωργέα, ενώ έγινε ήδη επαφή με τον Χρήστο Μπούρμπο και προτάθηκαν και εξετάζονται άλλοι δύο παίκτες με παλαιότερη θητεία στην ομάδα, οι Βασίλης Πλιάτσικας και Λεωνίδας Καμπάνταης, που έμειναν μένουν ελεύθεροι από Σάλκε και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x